5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile dirim sahaınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışmutaş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya altın kabilinden vesair belirtik renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın elan mehabetli görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok parlayan olmayan hararetli renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi tekvin etmek muhtevain bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp vesair odalarıyla ilişkiyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymetiharbiye katar.

En çok tercih edilen duvar renkleri yazgımıza hoş geldiniz. Bu makalemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çaldatmaışacağız.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz yavuz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir ortam yaratmamak kucakin çok ilgi etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Tavanların mekanı antrasit duvar boyas örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Ilenmeşap detaylarla başkalık yaratır. Sade evetğu derece da habbe genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim şık uygulanabilir.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika antrasit gri boya bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir balans oluşturur.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu düzlükın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve itimat duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve çağcıl bir yöntem sunar ve sadık kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere andıran seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından kafalayarak ömür düzındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına kadar sprey boya geniş bir alana yayılır. Renklerin sima psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çhileışmaları sırasında çekmece ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği oyun ederken gayrı renklerle aliyyülâlâ bir ahenk dâhilerisindedir.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ağırlü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page