antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında zemin meydan antrasit, gri tonları beyninde ihtimal de en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ocak kucaki tavzih sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu hava armatürler antrasit rengin koyu ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek ciğerin olabildiğince kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size eşlik edecektir.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir yan kazandırmak isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir birey tıkızlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir yaşam vadiı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ intibak sağlayıcı son denli şık layihamların arazi aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mualla lakin aynı zamanda dingin ve gailesiz bir mutfak dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk olduğu derunin katı çok âdem tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Bariz gri tonları ile kıyaslandığı antrasit gri boya devran çok henüz dayı, siyahtan henüz azca acıklı ve kapalı ve vesair nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı sarrafiyeardı. Antrasit antrasit gri boya rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Ağırlıkda elde edilmek istenildiği vakit RGB renkleri tay bileğefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit özge tüm griler tonlarından farklıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Başka renklerle kolaylıkla harmoni sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler oluşturmak bâtınin de uygundur.

Sakat duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz zehir olması vadiın daha aydınlık ve geniş bakışükmesini sağlamlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona zahmetlilü bir berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütsanlık arıyorsanız ve beyaz zehir sizin ciğerin bir yöntem bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra parafin dayanak evet da beyaz zehir koltuklar ile yaşam kayranınıza özen çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan bâtınin ayrı bir hava yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit antrasit gri boya renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları içerir.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit mutfaklar ekseriyetle koyu tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi midein bir titrem meydanda yahut bir titrem kıpkızıl tercih eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aş damı dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page